Nyheter
Grenna Glass - egentillverkad glass

VECKANS POPULÄRASTE

 

1. Lilla Ellens Enkla Vanilj

 

2. Småländska Skogarnas Bästa

 

3. Kaffeflickornas Frestelse

 

4. Backyard Berries

 

5. Anna-Lisas Polka Polka

 

VECKANS EXPERIMENT

 

Hasselnötsglass

 

Kardemummaglass

 

Svarta vinbärsglass

 

 

JULSMAKERNA ÄR HÄR!

ENu är dom äntligen här, de efterlängtade julsmakerna! I år erbjuder vi Systrarnas Gyllene Saffran, Kanelkryddad Äppelsymfoni och Lilla Gummans Kardemumma! Vilken kommer bli din favorit?

 

TILL SLUT BLEV DET VÅR!

Efter en vinter som kändes evig så är äntligen våren här, och det betyder att glassbilen ger sig ut på vägarna igen! Äntligen kan vi fylla på glass hos både nya och gamla återförsäljare! Dessutom har vi smygöppnat kaféet på fredagar och lördagar.

 

NYÅRSKARAMELL!

På självaste nyårsafton blev vi tilldelade utmärkelsen Årets Entreprenör i Gränna! Jättekul, och vi på Grenna Glass är väldigt stolta!

 

ÅRETS MATENTREPRENÖR!

Häromdan blev vi på Grenna Glass tilldelade det nyinstiftade priset som Årets Matentreprenör i Jönköpings län! Jättekul! Vi är väldigt hedrade och tacksamma!

 

VI ÖPPNAR NYTT!

Under midsommarhelgen öppnade vi upp vårt andra kafé i centrala Gränna, beläget i den mysiga miljön på Hallska Gården! Vi kommer där att bjuda på glass såklart, men även en del bakverk och smarriga mackor. Välkomna! Vi kör öppet varje dag 11-18

 

VI HAR ÖPPNAT UPP KAFÉET!

Äntligen är våren på väg och vi har därför öppnat upp kaféet för säsongen! Än så länge kör vi enbart öppet lördagar men inom kort kommer vi utöka våra öppettider!

 

VINTERNS SISTA DAGAR

Hoppas vi iallafall! Under våren har vi besökt många caféer och butiker och kan nu presentera många nya och spännande återförsäljare. För en komplett lista, se fliken "Återförsäljare"

 

BÄSTA GLASSÅRET NÅNSIN

Året går mot sitt slut, och det är därför lämpligt att summera året som gått. Och vilket år vi haft! Vi dubblerade nästan vår omsättning, fick många nya återförsäljare och massa med nya kunder, såväl i närområdet som i hela landet! Nu blickar vi framåt, och hoppas och tror på ett ännu bättre 2017, med flera nya smaker, nya anställningar och nya kunder. Det kommer bli kul!

 

SOMMARENS SISTA GLASS

Kanske inte riktigt än, men nog går det mot sitt slut. Men vilken sommar vi haft! Fler kunder än nånsin, mer glass än nånsin och massa trevliga och positiva kommentarer från glassgalna besökare. Oerhört kul!

Men vad gör vi nu då, undrar ni kanske? Jo, dels så har vi ju en hel del återförsäljare som fortsätter sälja vår glass året runt, och dels letar vi upp nya trevliga butiker som vill sälja vår glass. Har du tips på nån sådan får du gärna tipsa oss!

 

VÅREN ÄR HÄR

Ja nu känns det definitivt som att våren är här, och vi har öppnat upp kaféet för säsongen. Än så länge kör vi öppet torsdag-söndag, men inom kort kommer vi öppna upp dagligen!

 

NYA ÅTERFÖRSÄLJARE SÖKES

Lugn period i glassfabriken just nu, och det finns tid över till annat. Som tex nya återförsäljare! Har du något förslag så maila det till mail@grennaglass.se, eller så ber du butiken vänligen men bestämt att ta in vår glass i sortimentet! Tack på förhand!

 

VINTERSMAKERNA ÄR HÄR!

Vintern är på antågande och det innebär underbara vintersmaker från oss! Bland annat Systrarnas Gyllene Saffran, Pappas Pepparkakor och Kanelkryddad Äppelsymfoni. Finns snart i en butik nära dig :)

 

LOKALPRODUCERAD MJÖLK

Nu så har vi äntligen fått igång ett samarbete med Reabys ekologiska mjölkgård, som ligger strax utanför Gränna. Vi hämtar den färska mjölken från gården, som vi sedan på egen hand pastöriserar. Jättekul, tycker vi!

 

GLASS VARJE DAG!

Öppet varje dag resten av sommaren i glasskaféet i centrala Gränna! Dessutom håller vi på att dra igång vårt andra kafé, på Ravelsmark Gård. Vecka 28 tänkte vi öppna upp detta dagligen. Hoppas ni hittar dit!

 

SÄSONGSPREMIÄR

5 dagar kvar tills vi öppnar portarna för året! Den 11:e april närmare bestämt. Välkomna!

 

ÄKTA VARA

Grenna Glass har alltid varit en äkta vara, med enbart riktiga ingedienser och utan tillsatser. Men numera är vi även knutna till certifieringen Äkta Vara, tillsammans med enbart en handfull andra glasstillverkare i Sverige. Kul, tycker vi!

 

NYA FÖRPACKNINGAR

A small leap for mankind, but a big one for us :)

Nu har vi äntligen fått våra nya förpackningar, där vi dels gått från plast till papp och dels gett dom en grafisk uppfräschning :) Hoppas de uppskattas!

 

FLER ÅTERFÖRSÄLJARE

Glassförsäljningen har nu till slut avtagit för säsongen, och vi kan blicka tillbaka på ett år med fantastiskt väder, massor av kunder och mycket mycket glass. Nu är det dock dags att börja leta nya återförsäljare till vår glass. Restauranger, butiker och caféer. Har du något ställe som du tror skulle passa oss, tveka inte att tipsa oss om detta, så tar vi kontakt!

 

 

ÖPPETTIDER

Vi öppnar igen till våren!

 

TIPSA OSS OM DIN FAVORITSMAK

maila till mail@grennaglass.se och tipsa oss

om en smak du tycker vi ska prova att göra!

 

 

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kul! Hör av dig till oss så hjälper vi dig igång!

 

 

--------------------------------------------------

GRENNA GLASS AB

 

Brahegatan 41

563 32 Gränna

070-425 4026

mail@grennaglass.se

--------------------------------------------------

 

ÅRETS MATENTREPRENÖR

Jönköping län 2017

 

ÅRETS ENTREPRENÖR

Gränna 2017