FABRIKÖRN TRÄFFAR
Grenna Glass - egentillverkad glass

GLASSFABRIKÖRN TRÄFFAR

ANDRÉA BRÄNDSTRÖM

Tårtkonstnär och vinnare av Hela Sverige Bakar

 

Varje vecka lägger vi upp en kort film från när jag träffar en lokal och intressant profil, och denna vecka träffar jag Andréa Brändström. Tårtkonstnär, kokboksförfattare och vinnare av Hela Sverige Bakar 2017. Vi besökte Andréa i hennes hem i Hovslätt där vi bland annat fick smaka på cupcakes, macarons och syrensaft. Allt hemmagjort förstås!

 

GLASSFABRIKÖRN TRÄFFAR

MATS GREEN

Riksdagsman

 

Varje vecka lägger vi upp en kort film från när jag träffar en lokal och intressant profil, och denna vecka träffar jag Mats Green. Mats är riksdagsman och grännabo, och en gång i tiden var vi faktiskt skolkamrater. När han inte fattar viktiga beslut i Stockholm så trivs han bäst i stallet, i skogen eller framme vid altaret!

 

 

GLASSFABRIKÖRN TRÄFFAR

ELNA DAHLSTRAND

Cykelambassadör

 

Varje vecka lägger vi upp en kort film från när jag träffar en lokal och intressant profil. Och eftersom det är Vätterrundan just idag så kändes det lämpligt att lägga ut när jag träffade Elna en varm eftermiddag i Gränna hamn. Elna bor en bit utanför Gränna med sin familj och när hon får tid över så cyklar hon! Cykla är nämligen det bästa hon vet. Hon driver även en av Sveriges största cykelbloggar, och i ett svagt ögonblick lovade jag att jag skulle följa med i sommar och cykla bland slingriga stigar på grännaberget.

 

 

GLASSFABRIKÖRN TRÄFFAR

SIMON JONEGÅRD

Landsbygdsutvecklare, Länsstyrelsen

 

Denna vecka är det när jag träffade Simon i hans hem Granshult strax utanför Jönköping, tidigare i våras. Simon jobbar som landsbygdsutvecklare på Länsstyrelsen, och var bla med och drog igång Östra Vätterbranterna. Dessutom driver han även ett småbruk därhemma, och om inte det skulle räcka så jobbar han även som arborist. På nåt sätt hinner han även med att umgås med sin familj

 

 

 

GLASSFABRIKÖRN TRÄFFAR

HELENA NORDSTRÖM

Grundare, Placebrander

 

Vi på Grenna Glass har under våren träffat ett antal intressanta lokala profiler. Vi har pratat om glass förstås, men även en del annat kul!

 

Vi kommer nu lägga ut dessa filmer, en varje fredag och denna gång är det dags för Helena Nordström. Hon drev Destination Jönköping innan hon bestämde sig för att starta eget, och driver sedan dess Placebrander. Vi träffades på Huskvarnaberget och med är också våra barn Lo och Justus!

 

 

 

GLASSFABRIKÖRN TRÄFFAR

ERIC MOREAU

Festivalgeneral, Grenna Bluegrass

 

Denna vecka satte jag mig ner med Grännas egna festivalgeneral, Eric Moreau. Vi pratade om allt från bourbon till Jay-Z, och vi enades om att om Eric skulle vara en glass så skulle han vara lakrits, ingen tvekan om den saken!

 

 

 

ÖPPETTIDER

Vi öppnar igen till våren!

 

TIPSA OSS OM DIN FAVORITSMAK

maila till mail@grennaglass.se och tipsa oss

om en smak du tycker vi ska prova att göra!

 

 

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kul! Hör av dig till oss så hjälper vi dig igång!

 

 

--------------------------------------------------

GRENNA GLASS AB

 

Brahegatan 41

563 32 Gränna

070-425 4026

mail@grennaglass.se

--------------------------------------------------

 

ÅRETS MATENTREPRENÖR

Jönköping län 2017

 

ÅRETS ENTREPRENÖR

Gränna 2017